Friday 25 Jul 2014

Gallery One

title

description

title title

Gallery One

title

description

title title

Gallery One

title

description

title title

Gallery One

title

description

title title

Gallery One

title

description

title title

Gallery One

title

description

title title

Gallery One

title

description

title title

Gallery One

title

description

title title

Gallery One

title

description

title title

Gallery One

title

description

title title

Gallery One

title

description

title title

Gallery One

title

description

title title

Gallery One

title

description

title title

Gallery One

title

description

title title

Gallery One

title

description

title title

Gallery One

title

description

title title

Gallery One

title

description

title title

Gallery One

title

description

title title

Gallery One

title

description

title title

Gallery One

title

description

title title

Gallery One

title

description

title title

Gallery One

title

description

title title

Gallery One

title

description

title title

Gallery One

title

description

title title

Gallery One

title

description

title title

Gallery One

title

description

title title

Gallery One

title

description

title title

Gallery One

title

description

title title

Gallery One

title

description

title title

Gallery One

title

description

title title

Gallery One

title

description

title title

Gallery One

title

description

title title

Gallery One

title

description

title title

Gallery One

title

description

title title

12445_220358481418_215832511418_4148865_325747_n
...ЧОВЕК БЕЗ ТРАДИЦИЈА НЕМА ИДНИНА...
ЧОВЕК САМО СО ТРАДИЦИЈА КЕ СЕ ЗАГУБИ ВО ИДНИНАТА...

СИ-ФУ ЗЛАТКО НЕДЕЛКОВСКИ

"Светлоста ме прави свет, добрината ме направи добар, беспомошноста ме направи беспомошен, совршенството ме направи совршен.”

“Јас сум светлина на светот тоа е мојата единствена функција, поради тоа сум тука, простувањето е мојата функција, како светло на светот ке ја исполнам мојата функција за да бидам срекен, Јас сум средство кое бог го одредил за спасување на душата, не ми дозволувај да за заборавам кој сум, не ми дозволувај својата функција да ја заменам со божјата,дозволи ми да простувам и да бидам срекен.."

 
Како ви се допаѓа новиот сајт!
 
We have 1 guest online